X

De ce
este posibil acum?

În ultimii 10 ani, piaţa de energie electrică a trecut printr-un proces greoi de liberalizare, ce se va incheia la 31 decembrie 2017. În esenţă, această liberalizare presupune trecerea de la un regim reglementat de setare a preţurilor la un sistem concurenţial, intrarea în piaţă a unor jucători noi precum şi ieşirea din amorţire a jucătorilor consacraţi.

VEZI VIDEO
O piaţă liberă înseamnă
că tu ai acum dreptul să iţi alegi
furnizorul de energie
şi astfel poţi economisi bani.

Foarte important este faptul că, deşi iţi schimbi furnizorul de energie, distribuitorul rămâne acelaşi, deci ai parte de acelaşi nivel de serviciu şi nu trebuie să schimbi nimic din punct de vedere tehnic. Schimbi doar factura cu una mai mică!

Care este
soluția Swip?

Swip işi propune să ajute consumatorii individuali de utilităţi să-şi reducă costul lunar al facturilor cu un minim de efort. Swip plănuieste să folosească puterea colectivă a membrilor atraşi pentru a-i reprezenta în negocierea cu furnizorii de utilităţi, obţinând astfel preţuri mai avantajoase decât cele din piaţă.

Cum funcționează?
1. Ne lași datele tale

Pentru a participa la următoarea licitație trebuie să ne lași câteva date legate de locul/locurile de consum pentru care îți dorești un preț mai mic. Nu te costă nimic și nu ai nicio obligație! Aștepți să vezi oferta și apoi decizi dacă îți convine!

2. Strângem grupul

De aici ne ocupăm noi! Strângem numărul necesar de persoane pentru a obține un preț cât mai bun. Avem nevoie de câteva săptămâni pentru acest lucru, dar așteptarea merită!

3. Organizăm licitația cu furnizorii

Noi invităm la licitație cei mai importanți furnizori din piață și organizăm două runde de negociere cu ei. Regulile sunt simple! Cine oferă cel mai bun preț câștigă!

4. Îți comunicăm oferta caștigătoare

După finalizarea negocierilor, noi îți comunicăm cea mai bună ofertă pe care am obținut-o pentru tine!

5. Tu decizi dacă accepți oferta

Este 100% decizia ta dacă oferta este suficient de bună!

6. Schimbi furnizorul

Dacă ți-a convenit oferta, noi te ajutăm în procesul de schimbare a furnizorului. Ține minte, schimbi doar factura cu una mai mică!