X

Cine suntem ?

Swip este un antreprenoriat românesc care are la bază dorința fondatorilor de a da putere consumatorilor prin negocierea colectivă a facturilor de utilități. Swip își propune să ajute consumatorii individuali de utilități să își reducă costul lunar al facturilor cu un minim de efort, folosind puterea colectivă a membrilor atrași pentru a-i reprezenta în negocierea cu furnizorii de utilități. Astfel, Swip reușește să obțină prețuri mai avantajoase decât cele din piață.

VEZI VIDEO
Ce produse
sau servicii oferă Swip?

Deși teoretic consumatorii ar putea sa își diminueze cheltuielile cu utilitățile (chiar și accesând oferte disponibile pe piață), acest lucru necesită mult efort din partea lor. De asemenea, de unii singuri, reducerea pe care ar obține-o ar fi relativ mică. Swip își propune să reunească consumatorii individuali sub aceeași umbrelă și să negocieze de la egal la egal cu marii furnizori. Datorită puterii colective de negociere, Swip reușește într-un mod simplu sa obțină un preț mai avantajos. Utilitățile pentru care Swip organizează negocieri colective în prezent sunt gazele naturale și electricitate. Pe viitor, Swip plănuiește să adauge mai multe utilități în portofoliu.

Ce ne propunem
pe termen lung?

Swip prețuiește simplitatea și, înainte de orice, își dorește să vină în sprijinul consumatorului român în relația sa cu furnizorii de utilități. Swip crede cu tărie că prin serviciile sale, piața de utilități din România va deveni mai flexibilă, mai deschisă și mai ușor accesibilă pentru consumatori.